Δοκίμια στη χρήση Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής στην αγορά εργασίας

Διδακτορική Διατριβή από: Τζίνοβιτς Βλάντανα

Έτος έναρξης: 2016

Το αντικείμενο της παρούσας διδακτορικής διατριβής είναι ο προσδιορισμός της επίπτωσης της χρήσης νέων τεχνολογιών σε διάφορα οικονομικά αποτελέσματα όπως η προσφορά εργασίας, η απασχόληση, η αναζήτηση εργασίας και οι μισθοί. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσονται επιμέρους ερευνητικοί στόχοι οι οποίοι εξειδικεύονται σε τρεις επιμέρους ενότητες. Αποτελείται από δύο διακριτά ζητήματα ανάλυσης τα οποία μελετούν τις επιπτώσεις της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στη βελτίωση της προσβασιμότητας στο διαδίκτυο, στη μείωση του ψηφιακού χάσματος και στην απασχόληση και ένα διακριτό ζήτημα το οποίο στοχεύει στη χρήση δεδομένων από μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ανάλυση οικονομικών αποτελεσμάτων στην αγορά εργασίας.

Κατάσταση: Σε εξέλιξη
Επιβλέποντες εκτός τμήματος: 

Μεταπτυχιακά

Τελευταία νέα & ανακοινώσεις

Δηλώσεις μαθημάτων ΠΠΣ επί πτυχίω

14/05/2024|

Από σήμερα έως 26-05-2024 η δικτυακή πύλη https://progress.upatras.gr/ για Δηλώσεις μαθημάτων επί πτυχίω θα είναι ενεργή.

Σημείωση: Μετά από την τελική αποθήκευση της δήλωσής σας, μπορείτε να εκτελέσετε την επιλογή “Ακαδημαϊκό Έργο” ώστε να ελέγξετε ότι τα δηλωθέντα μαθήματα έχουν καταχωρηθεί […]

Αναβολή διάλεξης ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΙ Τμήμα Α

14/05/2024|

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΛΕΞΗΣ 15ης ΜΑΪΟΥ 2024

 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, η διάλεξη του μαθήματος Μακροοικονομική ΙΙ (τμήμα Α) της 15/5/2024 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτου κωλύματος του διδάσκοντα.

 

Ο διδάσκων,

Σωτήρης Παπαϊωάννου