Πρόγραμμα Τελετών Απονομής Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Τίτλων Σπουδών περιόδου Μαρτίου-Απριλίου 2024 – Οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες

Μαρ

22

2024

Η Τελετή Ορκωμοσίας των Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ώρα 14.00, στην αίθουσα Ι1 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.
Επίσης, η Τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2024, ώρα 11.30, στην αίθουσα Ι1 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι που θα συμμετέχουν στις αναφερόμενες τελετές, παρακαλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των Τελετών, τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα προκειμένου να περιενδυθούν την τήβεννο. Επίσης, οι καλεσμένοι/συνοδοί τους δεν επιτρέπεται να είναι περισσότεροι από πέντε (5) για κάθε απόφοιτο.

Για όλες τις πληροφορίες όπως και για οδηγίες σχετικά με τις διαδικασίες που τηρούνται στις Τελετές Αποφοίτησης, επισυνάπτουμε σχετικό πληροφοριακό έγγραφο προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

ΔΔΣΕ- Επί της διεξαγωγής τελετών ορκωμοσίας Μάρτιος Απρίλιος 2024 (1)

Από τη Γραμματεία