Ανακοινώσεις

Συνδεθείτε με το Τμήμα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών από την αρχή του έτους διαθέτει επίσημη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης linkedin και facebook.

Οι σελίδες έχουν δημιουργηθεί και θα είναι διαθέσιμες με το "like" σας:

https://www.facebook.com/econupatras
https://www.linkedin.com/company/econ-upatras 

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίων έως Κυριακή 24.1.2021

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από φοιτητές παρατείνεται έως και την Κυριακή  24 Ιανουαρίου 2021.

Δυνατότητα συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων για τα προπτυχιακά, εργαστηριακά και μεταπτυχιακά μαθήματα, έχουν οι φοιτητές που έχουν δηλώσει τα εν λόγω μαθήματα μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος του Ψηφιακού Άλματος εντός της περιόδου υποβολής των δηλώσεων.

Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη ΙΙ: Μετάθεση εξέτασης

Εξέταση μαθήματος Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη ΙΙ (μόνο για επί πτυχίω φοιτητές)

Η εξέταση του μαθήματος Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη ΙΙ (για επί πτυχίω φοιτητές) που δεν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/01 λόγω τεχνικού προβλήματος, μετατίθεται για την Κυριακή 24/01 στις 13:15.

Ο διδάσκων,

Ε. Γούλας

Ευχές από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών για το 2021!

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Με την ευκαιρία των ευχών μου για το νέο έτος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας  στην ανάδειξη το Τμήματός μας ως ένα διεθνώς ανταγωνιστικό και αναγνωρισμένο Τμήμα, που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων της χώρας μας.

Παρά τις αντιξοότητες της υγειονομικής κρίσης, το 2021 αναμένεται ως η χρονιά-ορόσημο για την ανάπτυξη του Τμήματός μας σε όρους κτηριακών υποδομών αλλά και ανθρώπινων πόρων.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ)

Οι επι πτυχίω φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα Χρήμα και Τραπεζική κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου (http://www.econ.upatras.gr/el/undergraduate/timetable), απαιτείται να εγγραφούν στη σελίδα του μαθήματος στο eclass (https://eclass.upatras.gr/courses/ECON1385/) καθώς και στο  exams.eclass.upatras.gr (ακολουθώντας τις οδηγίες στις ανακοινώσεις του

Οικονομική της Εργασίας (εξετάσεις επι πτυχίω)

Οι επι πτυχίω φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα Οικονομική της Εργασίας κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου (http://www.econ.upatras.gr/el/undergraduate/timetable), απαιτείται να εγγραφούν στη σελίδα του μαθήματος στο eclass (https://eclass.upatras.gr/courses/ECON1277/) προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις (ακολουθώντας τις οδηγίες στις ανακοινώσεις του μαθήματος 

Σελίδες

Εγγραφή στο