Ανακοινώσεις

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Xορήγηση υποτροφιών της ελβετικής κυβέρνησης .Σας επισημαίνουμε ότι η οι υποψήφιοι παραλαμβάνουν τις αιτήσεις από την Ελβετική Πρεσβεία στην Αθήνα (email:

Αναπλήρωση εργαστηρίου 28ης Οκτωβρίου στο μάθημα «Εισαγωγή στους Η/Υ και τις Εφαρμογές», Τμήμα Γ1

Το Εργαστήριο του Τμήματος Γ1 στο μάθημα «Εισαγωγή στους Η/Υ και τις Εφαρμογές», που δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του εορτασμού της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, θα αναπληρωθεί την Πέμπτη 29.10 και ώρα 6:30-8:00 μ.μ.

Η διδάσκουσα,

Β. Δασκάλου

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση φροντιστηρίων/εργαστηρίων του μαθήματος Στατιστική Ι

Στατιστική Ι : Για τα φροντιστήρια/εργαστήρια του μαθήματος με τον κ. Λαδά οι φοιτητές καλούνται να χρησιμοποιούν τα ίδια "link" με αυτά των διαλέξεων του μαθήματος και να συνδέονται με τους ιδρυματικούς τους λογαριασμούς.

Α. Πολυμένης

Παράταση ηλεκτρονικής εγγραφής πρωτοετών 2020-21

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr θα παραμείνει ενεργή από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ώρα 14:00 μ.μ. προκειμένου οι εγγραφέντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου, πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντός της καθορισμένης προθεσμίας, να  συμπληρώσουν τα λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

Έναρξη μαθήματος "Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ"

"Οι διαλέξεις του μαθήματος "Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ" θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας MS-Teams. O κωδικός για συμμετοχή στην ομάδα του μαθήματος είναι ο : soam40h.
Η διδάσκουσα,

Σοφία Τσαρσιταλίδου "

Μάθημα "Αγροτική Πολιτική".

Ενημερώνονται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα της Αγροτικής Πολιτικής ότι:

τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω του Microsoft Teams.

Περισσότερές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης είναι διαθέσιμες στο eclass του μαθήματος στις ανακοινώσεις.

Ο Διδάσκων
Δ. Παχής

Παράταση δήλωσης Εργασίας για το μάθημα “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από αίτημα φοιτητών η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκπόνηση/παρουσίαση απαλλακτικής εργασίας στα πλαίσια του μαθήματος “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται με αποστολή σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διδάσκοντα

 

         Ο Διδάσκων

 

Καθηγητής Κ. Δ. Τσεκούρας

Σελίδες

Εγγραφή στο