Παράταση δηλώσεων – διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου AE 2024-2025
Μάι
10
2025
Δηλώσεις συγγραμμάτων έως Τρίτη 20 Μαΐου 2025, διανομή έως Παρασκευή 30 Μαΐου 2025
Οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 20 Μαΐου 2025, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025.
Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.
Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου https://eudoxus.gr/.
Στον σύνδεσμο θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την παράταση της περιόδου δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων.
Εκ της Γραμματείας