Φοιτητικά

Ένταξη νέων μελών || AIESEC Πανεπιστημίου Πατρών

AIESEC Πανεπιστημίου Πατρών

Αν επιθυμείς να λάβεις δράση και να ενεργοποιηθείς, τότε άδραξε την ευκαιρία και γίνε μέλος στην AIESEC!
Είσαι 18-21 χρονών; Θες να ανακαλύψεις και να εξελίξεις τον εαυτό σου; Να γνωρίσεις νέους της ηλικίας σου; Να αφήσεις αντίκτυπο στον κόσμο;
Γίνε μέλος στο μεγαλύτερο νεανικό εθελοντικό οργανισμό παγκοσμίως και... ζήσε την εμπειρία!

Προκήρυξη 50ου Προγράμματος Υποτροφιών Ιδρύματος Μποδοσάκη για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη υπηρετώντας το όραμά του για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών με δυνατότητες και προοπτική για όλους, προκηρύσσει για 50η χρονιά τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023.

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου Στατιστικής Ι

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Το φροντιστήριο στη Στατιστική Ι της 13/1/2022 και της 20/1/2022 θα είναι κοινό και για τα δύο τμήματα (Α και Β), θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΠΑΜ16 και ώρα 17:00-19:00.

Ο Διδάσκων,
Α. Λαδάς

Αναβολή διαλέξεων του μαθήματος "ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ι - ΤΜΗΜΑ Β"

Οι διαλέξεις της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω προσωπικού κωλύματος.

Οι διαλέξεις θα αναπληρωθούν. Η πρώτη αναπλήρωση είναι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 14.00-16.00 στη αίθουσα ΠΑΜ16. Η δεύτερη αναπλήρωση θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους φοιτητές.

Ο διδάσκων

Αθ.Ταγκαλάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κίνα, ανακοίνωσε δύο προγράμματα διεθνών διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών που περιήλθαν κατόπιν επικοινωνίας σχετικών κινεζικών ιδρυμάτων
με ΓΔΔ Πεκίνου.

Υποτροφίες για Έλληνες πολίτες για σπουδές στη Σαουδική Αραβία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα υποτροφιών της Κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας για σπουδαστές με εξαιρετικές επιδόσεις ανά τον κόσμο.

Παρέχονται 27 πλήρεις υποτροφίες για Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να σπουδάσουν στη χώρα. Οι υποτροφίες αφορούν σε όλα τα αντικείμενα σπουδών, εκτός της Ιατρικής.


Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο https://scholarship.moe.gov.sa , μέσω του οποίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν
αίτηση.

Προκήρυξη υποτροφιών Σλοβενικής κυβέρνησης σε Έλληνες και πολίτες άλλων χωρών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 στο πλαίσιο Διμερών Μορφωτικών Συμφωνιών

Προκηρύχθηκαν υποτροφίες της Σλοβενικής κυβέρνησης σε Έλληνες και πολίτες άλλων χωρών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023.

Την υλοποίηση του προγράμματος υποτροφιών αναλαμβάνει η αρμόδια εθνική αρχή της Σλοβενίας CMEPIUS (Centre of the Republic of Slovenia for Mibility and Europian Educational and Training Programmes).

Οι υποτροφίες που αφορούν Έλληνες πολίτες είναι δέκα (10) τον αριθμό με διάρκεια από 3 μήνες έως 10 μήνες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Μαρτίου 2022.

Σελίδες