Φοιτητικά

Κατανομή Φοιτητριών/τών στα αμφιθέατρα για το μάθημα "Εργασιακές Σχέσεις" (Τετάρτη 29/6, 17.00-19.00)

Καλούνται οι φοιτήτριες/ές που έχουν δηλώσει και δικαιούνται να εξεταστούν γραπτώς στο μάθημα "Εργασιακές Σχέσεις", την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00-19.00, να προσέλθουν στα κάτωθι αμφιθέατρα με βάση το αρχικό του επωνύμου τους. Η κατανομή φοιτητριών/τών στα αμφιθέατρα έχει ως ακολούθως:

 

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΜ1: Α-Ζ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΜ13: Η-Λ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΜ16: Μ-Π

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΜ17: Ρ-Ω

 

Διεξαγωγή των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021 - 2022 και των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου στα Α. Ε. Ι. και στις Α.Ε.Α. (σε περίπτωση νόσησης)

Κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου, λαμβάνοντας υπόψη και τους όρους διεξαγωγής των εξετάσεων, υπάρχει πιθανότητα φοιτητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, να νοσήσουν με λοίμωξη την ημέρα της εξεταστικής και να μην μπορούν να συμμετέχουν για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντος.

Δήλωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος "Στατιστική με Υπολογιστή"

Καλούνται οι φοιτητές, που προτίθενται να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος "Στατιστική με Υπολογιστή", να εγγραφούν στην αντίστοιχη ομάδα που έχει δημιουργηθεί στη σελίδα του μαθήματος στο e-class, μέχρι και την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Όσοι φοιτητές δεν εγγραφούν στην ομάδα δεν θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν.

Σελίδες