Νέα

Διάλεξη Jeffrey Wooldridge, Distinguished Professor of Economics, Michigan State University

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 16:00 στο αμφιθέατρο 3 του νέου κτιρίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή Jeffrey Wooldridge, Distinguished Professor of Economics Michigan State University, με τίτλο:

"Τhe importance of econometric analysis" 

Ο καθ. Jeffrey Wooldridge θα συνδεθεί και θα δώσει την ομιλία με τηλεδιάσκεψη στο πλαίσιο του μαθήματος "Εφαρμοσμένη Οικονομετρία".

Οριστικά Αποτελέσματα Πρακτικής Άσκησης 2023

Ανακοινώθηκαν στην σελίδα http://www.econ.upatras.gr/el/undergraduate/Internship

τα οριστικά (κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων) αποτελέσματα των αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος για το ακαδ. έτος 2022/23.

Εδώ το σχετικό αρχείο.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

Ι. Βενέτης  

Αξιολόγηση Επενδύσεων - (επιπλέον) διάλεξη σήμερα στις 12:00

Σήμερα Παρασκευή 24/2 και ώρα 12:00 στο ΑΜΦ.1., θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη διάλεξη του μαθήματος "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ" για την τρέχουσα εβδομάδα.

Η συγκεκριμένα διάλεξη έχει αναγγελθεί στο eclass του μαθήματος.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις (αρκετά νωρίτερα) και στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Εισαγωγή στους Η/Υ και Εφαρμογές - Ομάδα εξέτασης Γ έτους

Ομάδα εξέτασης Γ έτους
Στην περίπτωση που υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για την σημερινή εξέταση του Γ έτους καθώς συμμετέχουν και στην εξέταση του μαθήματος επιλογής Γ' έτους 15:00-17:00, ας γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν στο τελευταίο Τμήμα εξέτασης στις 17:10-18:10.
Οι διδάσκοντες

Βραβείο Εξαίρετης Δημοσίευσης «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» 2022 σε Καθηγητές του Τμήματος

Συγχαρητήρια στους Καθηγητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Τ.Ο.Ε) κ.κ. Τσεκούρα Κωνσταντίνο, Καθηγητή και Κουνετά Κωνσταντίνο, Αναπληρωτή Καθηγητή για την απονομή ενός από τα βραβεία Εξαίρετης Δημοσίευσης «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» 2022, για το άρθρο

Σελίδες