Οδηγίες στους πρωτοετείς φοιτητές για την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία

Αγαπητές πρωτοετείς φοιτήτριες, αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας δυστυχώς δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Τμήματος και μας στερούν τη δυνατότητα να σας καλωσορίσουμε και να σας διδάξουμε από κοντά τουλάχιστον κατά το πρώτο (χειμερινό) εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Ωστόσο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να προσαρμοστείτε στη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι διδάσκοντες των μαθημάτων του πρώτου έτους θα σας παράσχουν την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη για την ομαλή  προσαρμογή σας στη διαδικασία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ακολουθεί η λίστα των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, οι σύνδεσμοι για τη συμμετοχή σας στις τηλε-διαλέξεις και οι σύνδεσμοι για το eclass (ανακοινώσεις μαθημάτων και εκπαιδευτικό υλικό). Τέλος δίδονται σύντομες τεχνικές οδηγίες σύνδεσης.

Σημειώνεται ό,τι για τη συμμετοχή σας στα μαθήματα θα πρέπει να ενταχθείτε σε τμήματα.

Για την κατάταξή σας σε τμήματα και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων δείτε εδώ:  http://www.econ.upatras.gr/el/undergraduate/timetable

Σας περιμένουμε όλους online!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος,

Δημήτρης Τζελέπης,
Αναπληρωτής Καθηγητής

Τεχνικές Οδηγίες Σύνδεσης

Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία εξ αποστάσεως από στους συνδέσμους που αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα δίδονται από εδώ: https://teams.upatras.gr/guests/. Συστήνεται να χρησιμοποιήσετε τους φυλλομετρητές (browser) Chrome, MS Edge ή Opera.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Teams που προτείνει η πρώτη οθόνη κατά τη σύνδεση θα επιδειχθεί στη συνέχεια των μαθημάτων με τη χρήση του πανεπιστημιακού λογαριασμού σας, δηλαδή με το username και password που θα δοθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών τις επόμενες εβδομάδες.

Μάθημα

Διδάσκων

Τμήμα

Διάλεξη

Εκπαιδευτικό υλικό

Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη

Γεώργιος Φίλης

Α

Συμμετοχή online

Eclass

B

Συμμετοχή online

Μαθηματικά για Οικονομολόγους Ι

Ιωάννης Βενέτης

Α

Συμμετοχή online

Eclass

Κωνσταντίνος Κουνετάς

B

Συμμετοχή online

Eclass

Στατιστική Ι

Αθανάσιος Πολυμένης

Α

Συμμετοχή online

Eclass

Β

Συμμετοχή online

 

 

 

Διάλεξη & Εργαστήριο

 

Εισαγωγή στους Η/Υ και τις Εφαρμογές

Εμμανουήλ Τζαγκαράκης, Βικτωρία Δασκάλου

Α1

Συμμετοχή online

Eclass

Β1

Συμμετοχή online

Γ1

Συμμετοχή online