Αιτήσεις για Πιστοποιητικά Πτυχιούχων - Παραλαβή Πτυχίων.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα μαθήματα** του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών τους  και επιθυμούν να παραλάβουν Πιστοποιητικό Πτυχιούχου  - Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας και θέλουν να  συμμετέχουν στην  επόμενη Παραλαβή Πτυχίων μπορούν να υποβάλλουν σχετική Αίτηση  με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος έως και την  Δευτέρα  10 Αυγούστου 2020 ηλεκτρονικά μέω e-mail.(Ιδρυματικό e-mail). Μετά την παραλαβή της Αίτησης και την ολοκλήρωση του ελέγχου θα σας αποστέλλεται στο e-mail Πιστοποιητικό Πτυχιούχου και Πιστοποιητικό  Πτυχιούχου Αναλυτικής  Βαθμολογίας.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε τα δικαιολογητικά να τα συμπληρώσετε και να τα στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση gkapsalis@upatras.gr  τηλέφωνο επικοινωνίας 2610 969 961.

Προσοχή: Για να καταθέσετε Αίτηση  θα πρέπει ο βαθμός να έχει  Οριστικοποιηθεί.

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν υπάρχει εκκρεμότητα με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών, με Σίτιση και Στέγαση-Απώλεια Ακαδημαϊκής Ταυτότητας-Πάσο
  3. Φωτοτυπία Αστυνομική Ταυτότητας
  4. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα -Πάσο. (Να σταλεί ταχυδρομικά)

Σημείωση:  Με Nέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία και τον τρόπο  Παραλαβής  των πτυχίων.

Επισήμανση:  Οι αιτήσεις να αποστέλλονται από το ιδρυματικός σας  email της μορφής
upxxxxx@upnet.gr μέσω τουwebmail στο https://mail1.upnet.gr/ και να αναγράφονται  αναλυτικά τα στοιχεία σας όπως ονοματεπώνυμο και ο αριθμό μητρώου.