Μάιος
27
2020
- Η Συνέλευση το Τμήματος και η Σύγκλητος του Ιδρύματος αποφάσισαν οι εξετάσεις να γίνουν από απόσταση και με ηλεκτρονικούς τρόπους.
- Οι τρόποι της εξέτασης είναι οι κάτωθι:
- Εργαλείο «ασκήσεις» του e-class, π.χ., on-line quiz με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής
- Εργαλείο «Εργασίες» του e-class, π.χ., θέματα ανάπτυξης και αποστολή (μέσω του εν λόγω εργαλείου) του αρχείου των απαντήσεών σας εντός των χρονικών ορίων που έχει καθορίσει ο διδάσκων
- Προφορική εξ αποστάσεως εξέταση με το skype for business ή teams, το χρονοδιάγραμμα της εξέτασης το ανακοινώνει ο κάθε διδάσκων
- Συνδυασμός των ανωτέρω π.χ., (1) και (3)
- Στο πρόγραμμα εξετάσεων που θα ανακοινωθεί έγκαιρα (για τους «επί πτυχίω» έχει ήδη ανακοινωθεί) θα αναφέρεται ο τρόπος εξέτασης για κάθε μάθημα, από τις εναλλακτικές του σημείου 2
- Εξυπακούεται ότι α) ο λογαριασμός σας στο e-class είναι ενεργός και β) ο φοιτητής είναι εγγεγραμμένος στο μάθημα του e-class στο οποίο θα προσέλθει για να εξεταστεί.
- Σε κάθε μάθημα έχει δημιουργηθεί από τους διδάσκοντες «ομάδα χρηστών» με όνομα "Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2020, COVID-19” . Για να συμμετέχει ο φοιτητής στις εξετάσεις ενός μαθήματος θα πρέπει να εγγραφεί στην αντίστοιχη «ομάδα χρηστών». Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε πριν τον προκαθορισμένο χρόνο έναρξης της εξέτασης του μαθήματος. Επισημαίνεται ότι η έγγραφή σας στην ομάδα αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στις εξετάσεις.
- Στο επισυναπτόμενο αρχείο δίνονται οδηγίες εγγραφής στην ομάδα χρηστών «Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2020, COVID-19” .
Πάτρα, 27/5/2020